New Project (29) (1)

Warehouse Manager

Een uitdaging om de Warehouse-activiteiten binnen een internationale omgeving uit te bouwen en richting te geven.

Met vestigingen in België, Duitsland, Bulgarije, Tsjechië en Nederland is Stobart europe als logistieke organisatie een belangrijke speler in de EU en UK.

Ter ondersteuning van ons professioneel team en om onze internationale expansie verder vorm te geven, zijn we voor onze vestiging in Genk en Ham op zoek naar een nieuwe medewerker.

Verantwoordelijkheden

Als Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief beheren van de magazijnactiviteiten op onze sites Genk en Ham, waarbij je zorgt voor een soepele werking en optimalisatie van de logistieke processen. Onze operationele activiteiten bestaan uit laden en lossen, opslagfaciliteiten en overslagoperaties.

Je bent de drijvende kracht achter het team, waarbij je hen motiveert en begeleidt om optimale prestaties te leveren. Daarbij hoort een team van ruim 25 operationele medewerkers (o.a. coördinatoren, teamleaders), inclusief het plannen van werkroosters en de medewerkers ondersteunen in hun ontwikkeling.

Als onze nieuwe Warehouse Manager speel je een cruciale rol in het verbeteren van onze logistieke processen en het waarborgen van klanttevredenheid. Het naleven van veiligheids- en milieustandaarden niet te vergeten.

Ten slotte is er een nauwe samenwerking met Transport, Veiligheid, HR en Facility. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de Sales & Operations Director Logistics.

Profiel

Ben jij een ervaren leider met een passie voor logistiek en operations management? We zijn op zoek naar een Warehouse Manager met minstens 5 jaar bewezen ervaring in leidinggevende functies en met de nodige dosis ambitie en drive.

Het ideale profiel omvat sterke leiderschapsvaardigheden, uitstekende organisatorische capaciteiten en een scherp oog voor detail. Je bent in staat om strategisch te denken en operationele doelstellingen te vertalen naar concrete actieplannen.

Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands, geschikt voor interactie op alle niveaus, inclusief met klanten, zijn vereist.

Aanbod

Een uitdaging om de Warehouse-activiteiten binnen een internationale omgeving uit te bouwen en richting te geven. Daarbij zitten een loonpakket met o.a. groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandplan, maaltijd- en ecocheques, GSM en laptop, bijkomende verlofdagen en bedrijfswagen met tankkaart/EV-kaart.

Solliciteer nu

New Project (29) (1)

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan zeker contact met mij op!

Reyna - Recruiter

Reyna - Recruiter