New Project (29) (1)

Meewerkend Teamleader Warehouse (2-ploegen)

Kun jij een team aansturen in een warehouse?

Omschrijving

Met vestigingen in België, Bulgarije, Duitsland, Tsjechië en Nederland is Stobart europe als logistieke organisatie een belangrijke speler in de EU en UK. Ter ondersteuning van ons professioneel team en om onze internationale expansie verder vorm te geven, zijn we voor onze vestiging in Ham op zoek naar een nieuwe medewerker.

Verantwoordelijkheden

Dagelijks zal je een team van warehousemedewerkers aansturen. Het team bestaat uit reachtruck- en heftruckchauffeurs en magazijnmedewerkers. Je krijgt hierbij ondersteuning van de Warehouse Coördinator!

Om de targets voor de dagelijkse operaties te behalen, werk je op een efficiënte manier. Als aanspreekpunt voor je teamleden, ben je een goede een motivator met duidelijke communicatie. De Warehouse Coördinator is jouw direct aanspreekpunt, maar er is ook een directe communicatie met de Warehouse Manager.

Omdat je medeverantwoordelijke bent voor het behalen van de logistieke resultaten, werk je ook mee op de werkvloer (reachtruck/heftruck).

Starten doe je met een opleiding in ons Warehouse in Genk!

Profiel

Je bent in het bezit van een geldig reachtruckattest. Daarnaast heb je ervaring en kennis van logistieke processen in een warehouse. Daarbij heb je ervaring in het aansturen van collega’s, zonder targets uit het oog te verliezen. Vlotte communicatie, een betrokken en flexibele houding met een hands-on mentaliteit, zijn essentiële elementen binnen deze job.

Goede communicatie is belangrijk binnen deze job. Daarom is spreken/schrijven in Nederlands en Engels een vereiste.

Aanbod

Je werkt in een wisselend 2-ploegensysteem (6u-14u / 14u-22u).

Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en groei in een fijne werksfeer met ondersteuning door coaching en opleiding. Daarnaast is er een interessant marktconform salarisplan aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur zo snel mogelijk je cv met motivatie via het contactformulier, naar jobs-eu@eddiestobart.eu.

Solliciteer nu

New Project (29) (1)

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan zeker contact met mij op!

Reyna - Recruiter

Reyna - Recruiter