Warehouse Coördinator (2-ploegen)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je meebouwen aan een nieuw logistiek verhaal?

Omschrijving

Met vestigingen in België, Bulgarije, Duitsland, Tsjechië en Nederland is Stobart europe als logistieke organisatie een belangrijke speler in de EU en UK. Ter ondersteuning van ons professioneel team en om onze internationale expansie verder vorm te geven, zijn we voor onze vestiging in Ham op zoek naar een nieuwe medewerker.

Verantwoordelijkheden

Dagelijks zal je de operaties binnen jouw team in het warehouse in goede banen leiden. Dat wil zeggen: het proces vlot laten verlopen, logistieke administratie correct verwerken, een aanspreekpunt zijn voor medewerkers én management. Je bent de rechterhand van de Warehouse Manager!

Als verantwoordelijke voor het beheer van leveringen en ontvangstcontroles, organiseer je ook inventarissen en stocktellingen. Daarbij is er een directe communicatie met andere afdelingen: Customer Service, Transport en Kwaliteit.

Als people manager zorg je voor ontwikkeling en groei van collega’s binnen jouw team: motiveren, aansturen en begeleiden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen van logistieke resultaten: doorlooptijd, pickfouten, traceerbaarheid, etc.

Binnen jouw functie denk je mee aan het groter geheel. Je denkt mee binnen verbeteringstrajecten en durft voorstellen formuleren. Alles om zo efficiënt en correct mogelijk te werken.

Starten doe je met een opleiding in ons Warehouse in Genk!

Profiel

Je bent in het bezit van operationele ervaring en kennis van logistieke processen in een warehouse. Als people manager heb je ervaring in het aansturen van collega’s, zonder targets uit het oog te verliezen. Vlotte communicatie, een betrokken en flexibele houding met een hands-on mentaliteit, zijn essentiële elementen binnen deze job.

Ervaring met WMS en ERP software en Microsoft Office zijn sterke troeven. Communicatie (spreken/schrijven) in Nederlands en Engels is wel een vereiste.

Aanbod

Je werkt in een wisselend 2-ploegensysteem (6u-14u / 14u-22u) met de nodige flexibiliteit als verantwoordelijke.

Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en groei in een fijne werksfeer met ondersteuning door coaching en opleiding. Daarnaast is er een interessant marktconform salarisplan aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur zo snel mogelijk je cv met motivatie via het contactformulier, naar jobs-eu@eddiestobart.eu.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan zeker contact met mij op!

Reyna - Recruiter

Reyna - Recruiter