Logistiek Bediende Warehouse

Ben je een administratieve duizendpoot, leergierig en accuraat? Reageer dan zeker op deze vacature.

Omschrijving

Met vestigingen in België, Bulgarije, Duitsland, Tsjechië en Nederland is Stobart europe als logistieke organisatie een belangrijke speler in de EU en UK. Ter ondersteuning van ons professioneel team en om onze internationale expansie verder vorm te geven, zijn we voor onze vestiging in Ham op zoek naar een nieuwe medewerker.

Verantwoordelijkheden

  • Als Logistiek Bediende Warehouse is je kerntaak onthaal van chauffeurs aan de balie. Je controleert de ladingen, zegels en transportdocumenten. Daarnaast is er de administratie binnen het warehouse: dagelijkse opvolging, controle, inventarisatie en het beheer van de voorraad. Samen met je collega’s ondersteun je het team met een hands-on mindset. Als aanspreekpunt voor de klant en je collega’s, is een goede kennis van Nederlands en Engels belangrijk.
  • Voor de administratieve taken werk je met MS Office en bedrijfseigen software. Met een enthousiaste en assertieve houding maak je deel uit van onze groeiende onderneming. Daarbij werk je in een 2-ploegensysteem, in ons warehouse in Genk. Enige flexibiliteit om verlof van de weekendcollega’s op te vangen, is een sterke troef.
  • Er is een directe en snelle communicatielijn met je direct leidinggevende, de Warehouse Manager, maar ook met de collega’s van Transportplanning en Customer Service.

Profiel

  • Bij voorkeur heb je ervaring in een dergelijke functie en is er een liefde voor de logistieke sector. Hands-on mentaliteit, accuraatheid, klantgericht en stressbestendig zijn belangrijke eigenschappen voor onze nieuwe collega.

Aanbod

  • Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en ambities in een fijne werksfeer met ondersteuning door coaching en opleiding. Daarnaast is er een  interessant marktconform salarisplan aangevuld met extralegale voordelen en kan je werken in een filevrije omgeving.

Interesse?

Stuur zo snel mogelijk je cv met motivatie via het contactformulier, naar jobs-eu@eddiestobart.eu.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan zeker contact met mij op!

Reyna - Recruiter

Reyna - Recruiter