New Project (29) (1)

Customer Service

Wil jij logistiek, transport en klantenservice combineren om onze klanten tevreden te stellen?

Met vestigingen in België, Duitsland, Bulgarije, Tsjechië en Nederland is Stobart europe als logistieke organisatie een belangrijke speler in de EU en UK.

Ter ondersteuning van ons professioneel team en om onze internationale expansie verder vorm te geven, zijn we voor onze vestiging in Ham op zoek naar een nieuwe medewerker.

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de externe klant en de interne operaties. Als aanspreekpunt garandeer je met de nodige aandacht en nauwkeurigheid een vlotte informatiedoorstroom. Ook ben je medeverantwoordelijk voor een optimaal verloop van de transportoperaties door proactief te reageren, je grondig voor te bereiden en ondersteuning te bieden.

Vragen, afwijkingen en klantenissues handel je correct af en je zorgt ervoor dat de meldingen intern de nodige aandacht krijgen. Tenslotte verzeker je het administratieve luik van inbound en outbound proces voor een vlotte verwerking.

Profiel

Je hebt 5 jaar ervaring in een dergelijke functie en beschikt over een goed inzicht in logistieke- en transportprocessen. Je vindt initiatief nemen iets vanzelfsprekend. We zoeken een profiel met de nodige maturiteit om problemen tot een goede oplossing te brengen alsook iemand die kan anticiperen op onverwachte situaties.

Samen met een analytisch denkvermogen en een hands-on-mentaliteit kan je vlot communiceren in het Nederlands en het Engels. Kennis van andere talen is een meerwaarde.

Verder heb je een actieve werkkennis van Outlook en ben je een expert in MS Excel.
Algemeen ben je administratief sterk, stressbestendig, punctueel en nauwkeurig. Naast een uitstekende teamplayer kan jij ook perfect autonoom werken.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met internationale uitstraling. Hier krijg je een interne opleiding door ervaren medewerkers. Daarbij zitten een loonpakket met o.a. groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandplan, maaltijd- en ecocheques, GSM en laptop en bijkomende verlofdagen.

Solliciteer nu

New Project (29) (1)

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan zeker contact met mij op!

Reyna - Recruiter

Reyna - Recruiter